tirsdag den 16. august 2011

Bestyrelsesmøde i Præstø Skakklub

Igår aftes afholdte den nye bestyrelse det første møde efter generalforsamlingen i maj måned. Der var mange punkter vi skulle igennem, men mødet var meget disciplineret, og forløb uden noget snik snak!
Det var en bestyrelse som hele vejen igennem var enig, og derfor fik vi også vendt en del andre ting, end dem der var på dagsordenen.

En af de ting som vi besluttede var at stille med et ekstra hold i holdturneringen. Det betyder vi forventer at have 1.holdet i M-rækken, 2.holdet i A-rækken samt et 3.hold i B-rækken (4 mand).

En anden ting var, at vi igen til jul, vil afholde en lille frokost før julelyn-mesterskabet. Det var en stor succes sidste sæson.

Bestyrelsen besluttede også at støtte Bjarne og Morten (mig selv) økonomisk, og sender os til Scandic Hotel i Odense, hvor Dansk Skak Union afholder Fide Arbiters Seminar i september.

En af de vigtigere ting vi fik godkendt, var den nye plan for voksen- og ungdomsundervisningen. Det bliver et bredt tilbud af undervisning, JGP, holdturnering, Max 1300 EMT samt en hyggeskakturnering hvor alle klubbens medlemmer kan deltage.

Dennis tilbyder igen at afholde en sommerfest hjemme i Mern. Her bliver der spillet en hurtigskak turnering, spillet på det store bræt i gården, fantastisk god mad, og højst sandsynligt også hygge på flippermaskinerne til slut.

Det var et lille udpluk af det vi fik ud af vores møde. Jeg ser frem med længsel til mandag, når klubben slår dørene op til sæson nr. 78 med åben skakhygge turnering. Husk at vi også i slutningen af næste uge tager til Tyskland og besøger vores venskabsklub. Der er stadig nogle få pladser tilbage. Så kom hurtigt ud af busken og få en af de sidste pladser!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar